„Najskuplja zastava Srbije“ (FOTO)

„Najskuplja zastava Srbije“ (FOTO)

Košarkaši Srbije imaju podršku navijača na Mundobasketu, svi su se grupisali iza klupe protiv Dominikanaca, spremaju i okupljanje za Litvaniju, koja je rival u četvrtfinalu Mundobasketa u utorak od 10.45 po našem vremenu.

Završnica Mundobasketa igraće se na Filipinima, u „MOA areni“, hali koja se nalazi u Pasaju (dio grada). I dosta je drugačija od „Aranete“ u kojoj je Srbija igrala grupnu fazu. Hala je tik uz okean, ušuškana je između nebodera i luksuznih zgrada, čak je i hotel u kom su skoro sve selekcije povezan sa halom. Nikola Vučević je tako ispričao i da su svi na mečeve išli direktno kroz šoping mol, tunel, bez izlazaka iz hotela.

navijači Srbije
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Tu su navijači Srbije već našli lokal u kom će se okupljati, kao što su činili dok se igralo u Araneti. Posebnu pažnju privlači jedan gospodin sa brojnim potpisima na zastavi, prenosi Sportal.

Bane Ivanović, Srbin iz Australije, ponosni je vlasnik ove zastave. Na nju su se potpisali mnogi autori istorijskih dijela.

– Tu se samo Novak Đoković potpisao četiri ili pet puta, a važno mjesto zauzimaju potpisi naših Orlića koji su 2015. na Novom Zelandu osvojili zlato protiv Brazilaca. Tu su i potpisi ovih reprezentativaca, ima potpisa i sa Mundobasketa u Kini iz 2019 – kaže Bane.

Nikola Milutinov i navijač
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

On je inače iz Despotovca, dugo je živio u Australiji, a sada se vratio i živi u Zemunu. Osvojio je i srce Nikole Milutinova, poklonio mu je suvenir sa Hilandara, bio je i u hotelu Orlova, poželio je sreću svima pred start turnira.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This