Mladi fudbaler poginuo u Srbiji: „Bio je brži od života“

Mladi fudbaler poginuo u Srbiji: „Bio je brži od života“

Mladi fudbaler Stefan Savić (22) poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ćuprija-Paraćin.

Nesreća se dogodila u popodnevnim časovima, a u sudaru dva automobila Savić je preminuo od zadobijenih povreda.

„Sumnja se da su se vozila direktno sudarila i iz za sada nepoznatog razloga automobil u kom je bio Savić pretrpeo je totalnu štetu i vozilo je potpuno smrskano. Od siline udarca završio je pored puta“,  kaže izvor i dodaje:

„Policija i Hitna pomoć odmah su došli na mesto nesreće ali lekari nažalost i pored svih napora nisu uspeli da mu pomognu i on je preminuo. U udesu ima povređenih putnika ali za sada nije poznato o kom broju se radi kao ni kakav je stepen njihovih povreda.“

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove stravične nesreće sa smrtnim ishodom.

Porodica i prijatelji nakon tragične vesti da je mladi fudbaler preminuo zanemeli su, a pojedini su se od njega oprostili i na društvenim mrežama, pa je tako klub za koji je igrao obavijestio sve da je ostao bez tamo mlade nade.

„Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio Stefan Savić od posledica saobraćajne nesreće koja se dogodila. Otišao je naš ‘vihor’ da igra za bolji tim, ipak je bio brži čak i od života. Hvala majstore i počivaj u miru“,  ovim potresnim riječima oprostio se fudbalski klub, prenosi Kurir.

Ispod ove objave nizali su komentari po kojima se može zaključiti da je stradali fudbaler bio voljen.

„Moje iskreno saučešće porodici i klubu jer je pomorski fudbal izgubio velikog čoveka. Veliki igrač i veliki čovek je u pitanju“,  stoji samo ispod jednog komentara.

CATEGORIES
Share This