Legendarni košarkaš pokušao da priča srpski sa Jokićem, pa ga iznervirao

Legendarni košarkaš pokušao da priča srpski sa Jokićem, pa ga iznervirao

Legendarni NBA košarkaš Šekil O‘Nil još jednom se nije proslavio u razgovoru sa Nikolom Jokićem poslije pobjede Denvera nad Golden Stejtom.

Jokić je pogodio šut za pobjedu, trojku od tablu sa deset metara, a nakon toga je razgovarao sa ekipom sa TNT-a u kojoj je i nekadašnji centar Lejkersa.

Keni Smit je preduhitrio O‘Nila i na srpskom upitao Jokića kako je, ali je Šekil na kraju razgovora pokušao i sam da pokaže znanje sprskog jezika i u potpunosti omanuo.

Nekoliko puta je na ruskom ponovio „Spasiba“, prije nego što ga je Jokić ispravio:

„Ne, Šek, nije to, brate, ovo ti je drugi put već“, burno je odgovorio Jokić, naravno u šali.

Govorio je i o samom meču.

„Jedan od najvećih preokreta koje smo napravili. Mislim da smo zaostajali 12 poena na 3:40 do kraja. Lijep preokret za nas. Nismo odustajali. To je možda i naša najbolja karakteristika, nikad ne odustajemo“, istakao je centar Denvera.

Zatim je dodao:

„Pokušavam da pobijedim, tako je od kako sam došao u ligu. I kod kuće je bilo tako. Okej mi je da prođem otvorenog čovjeka ili ako sam to ja.“

Upitan je i da li je najavio da će lopta od tablu ući u koš za pobjedu.

„Moj prijatelju, srećan sam“, karakteristično je glasio odgovor Jokića.

Otkrio je i šta je presudilo.

„Probali smo u četvrtoj četvrtini da radimo nešto što ima više smisla. Oni imaju sjajne šutere i morali smo da ih čuvamo malo drugačije. Odbrana je bila ključna u ovoj pobjedi“, zaključio je Jokić.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This