Karmelo: Jokiću su dali dres sa brojem 15 da mene ponize

Karmelo: Jokiću su dali dres sa brojem 15 da mene ponize

Čelnici Denvera dodijelili su Nikoli Jokiću dres sa brojem 15 samo da bi ponizli Karmela Entonija koji je dres ovog kluba nosio do 2003. do 2011. godine, tvrdi ovaj bivši košarkaš.

Nekadašnja zvezda Nagetsa je u potkastu „Sedam popodne u Bruklinu“ rekla da je taj potez urađen smišljeno i sa jasnom namjerom da se njemu „lupi šamar“ i naglasila kako smatra da tako nešto nije zaslužila posle svega što je uradila za klub iz Kolorada.

„Bio je to njihov način da napakoste meni. Nisu oni dali Nikoli Jokiću da bira broj, nego su oni izabrali da nosi dres sa brojem 15, koji je pripadao meni. Pokazali su veliko nepoštovanje i željeli su da mi lupe šamar na taj način“, rekao je Karmelo Entoni u pomenutom potkastu.

„Nikada ništa loše nisam pričao o ljudima iz Denvera niti o Nagetsima kao klubu, a oni su željeli da me obrišu. Kao da im je cilj bio da cijelom svijetu kažu kako ja više ne postojim. To je namjerno urađeno i nije bilo fer sa njihove strane“.

Međutim, ono što Karmelo Entoni nije rekao je podatak da je Nikola Jokić tokom boravka u Megi takođe nosio dres sa brojem 15, pa je sva prilika da je upravo iz tog razloga odlučeno da mu se dodijeli baš ovaj broj.

Uz to, nije Nikola Jokić prvi igrač koji je ponio „petnaesticu“ od kad je Karmelo Entoni napustio Nagetse, budući da je u sezoni 2013/14 ona pripadala Entonu Rendolfu.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This