I dalje se traga za fudbalerom Gorice: Potiče iz bogate familije, Mađari locirali njegov Porše

I dalje se traga za fudbalerom Gorice: Potiče iz bogate familije, Mađari locirali njegov Porše

I dalje traje potraga za Hamedom Abdhulahom Talalom fudbalerom Gorice, ali samo na nivou porodice i medija, jer policija u Hrvatskoj nije još uvek dobila obavještenje od mađarskih kolega po pitanju nestanka fudbalera Gorice.

Kako je na svojoj stranici objavio velikogorički klub, Talal je u ponedjeljak, 21. avgusta, krenuo iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a porodica i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hamedu, da se jave u najbližu policijsku stanicu ili samom klubu.

Prema pisanju CityPortal.hr, Talal je u subotu 19. avgusta otišao iz Hrvatske za Budimpeštu kako bi iz svog stana donio potrebnu dokumentaciju za registraciju u novom klubu i kako bi preselio stvari u svoj novi velikogorički dom.

Zadnji kontakt je imao sa svojim agentom u jutarnjim satima ovog ponedjeljka, pri čemu mu je rekao kako ‘upravo pakuje stvari i kreće u Veliku Goricu kako bi stigao na popodnevni trening u klub‘.

I od tada mu se gubi svaki trag.

Talal, inače, vozi beli Porše Tajkan švedskih tablica i pretpostavlja se da se u njemu udaljio s mađarske adrese. Mađarska policija locirala je automobil nestalog igrača Gorice, a istražuju je li možda žrtva nekog kaznenog djela s obzirom da potiče iz bogate porodice.

Iz njegovog novog kluba zasad nema novih informacija o Talalu, a ni policija tačno ne precizira šta preduzima da bi ga pronašla. Talalovo ime zasad nije ni objavljeno na stranici nestalih osoba, pa se pretpostavlja da bi njegov misteriozni nestanak uskoro možda mogao imati srećan završetak, navodi Telegraf.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This