Gacko postaje centar Futsala u Hercegovini: Mladost krasi KMF „Metohija Gacko“

Gacko postaje centar Futsala u Hercegovini: Mladost krasi KMF „Metohija Gacko“

Akademija Futsala u Gacku u organizaciji Kluba malog fudbala “ Metohija Gacko“ zvanično je prozivkom upisane djece počela sa radom.

Trenutno akademiju pohađa 63 djece uzrasta od pet do 15 godina podijeljeni u tri starosne kategorije, a posebno je zanimljivo da se prijavilo i 5 djevojčica koje hoće da uče tajne futsala.

Treninzi će se obavljati u Sportskoj dvorani i fiskulturnoj sali srednje škole, a treninge će voditi profesori fizičke kulture Zoran Vidaković i Radovan Glogovac.

Prozivku je izvršio sportski direktor KMF “ Metohija Gacko“ Dragan Goranović koju je poželio djeci uspješnu sportsku karijeru rekavši da ovaj futsal klub želi da promoviše mlade igrače i da će radu sa mladim kategorijama bit prioritet.

Goranović je najavio da će klub sa svim kategorijama učestvovati na memorijalnom  Božićnom turniru “ Mišo Tamindžija “  u Nevesinju koji počinje za mjesec dana.

Ovaj najmlađi sportski kolektiv u Gacku, naglasio je Goranović za samo mjesec dana od osnivanja uspio je da pokrene Akademiju futsala od 63 polaznika, registruje se u FS Republike Srpske, licencira  20 seniorskih igrača, formira respektabilan stručni štab na  čelu sa dokazanim sportskim radnikom Zoranom Vidakovićem što je dokaz da klub ima jasan cilj, a to je da Gacko postane centar futsala u Hercegovini.

Predsjednik Upravnog obora KMF „Metohija Gacko“ Siniša Šuković izrazio je zadovoljstvo urađenim u predhodnom periodu i istakao da je siguran da će ovaj futsal klub biti za uzor i ponos Gacka i Hercegovine.

ISTOK

CATEGORIES
Share This