Do kada ćemo gledati ovakve nepravde prema Novaku Đokoviću

Do kada ćemo gledati ovakve nepravde prema Novaku Đokoviću

Pa do kada više ćemo gledati ovakve stvari kada je u pitanju najbolji teniser svijeta Novak Đoković!

Prvi reket svijeta i desetostruki šampion Australijan opena trenirao je na Rod Lejver Areni uoči početka prvog grend slema sezone, ali ovaj turnir ne vidi rekordera kao dobru priliku da izreklamira cijeli događaj.

Tako da Novakovog lika i nema na promotivnim banerima najvažnijih društvenih mreža, piše Sportal.

Sezonu je Novak Đoković počeo na Junajted kupu, tokom kojeg je imao problema sa zglobom desne ruke. Tražio je srpski teniser i medicinsku pomoć, a njegov trener Goran Ivanišević najavio je da će napraviti nekoliko dana pauze.

Ovog jutra stigle su dobre vijesti za navijače prvog tenisera svijeta. Srbin je odradio prvi trening u Melburnu.

Đoković je prema planu radio sa svojim timom, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci i fotografje sa Rod Lejver Arene.

Kada su u pitanju društvene mreže – Australijan open se i ne trudi previše da promoviše 10-strukog šampiona.

Poznato je koliko su Đokovićevi fanovi osetljivi na ovo – svi su primjetili da su na banerima društvene mreže X drugi teniseri kao promotivna lica, i to dvije godine uzastopno. U jedno ne sumnjaju – sigurni su da će ovakvi momenti Novaku biti samo dodatna motivacija. Mnogi podsjećaju i da je identična situacija sa nalozima ATP-a.

Slična situacija je i na instagramu, Novaka nije bilo u posljednjih 20 objava uopšte – plasirani su snimci ili fotografije drugih tenisera.

Tu je i poruka za Rafu Nadala, ali od Novaka – ni traga ni glasa.

Srpskainfo/Sportal

CATEGORIES
Share This