Đoković danas ponovo izlazi na teren: Vrijeme je za osvetu, a evo gdje možete gledati duel sa Italijanom

Đoković danas ponovo izlazi na teren: Vrijeme je za osvetu, a evo gdje možete gledati duel sa Italijanom

Poslije dana pauze na mastersu u Monte Karlu, došlo je vrijeme da ponovo vidimo Novaka Đokovića na terenu.

Ovoga puta, motiv više za pobjedu imaće jer će preko puta njega stajati Italijan Lorenco Museti koji ga je prošle godine dobio baš na ovom turniru. Danas će se nastaviti i meč 2. kola između Miomira Kecmanovića i Grigora Dimitrova.

Odmorio je Novak Đoković u srijedu na mastersu u Monte Karlu pred teži dio turnira. Ovog četvrtka on nastavlja pohod ka trećoj tituli u Kneževini, a imaće i poseban motiv za pobjedu.

U 3. kolu prvog ovogodišnjeg mastersa na šljaci, najbolji teniser svijeta igraće protiv Italijana Lorenca Musetija, a imaće i razlog više za pobjedu jer će igrati protiv Lorenca Musetija, Italijana koji ga je dobio prošle godine na ovom turniru, takođe u trećoj rundi, piše Sportal.

Duel će se igrati na centralnom terenu, a počeće nakon što Medvedev i Hačanov odigraju svoj meč, a potom i Rune i Nagal nastave svoj duel koji su započeli u srijedu, ali su zbog kiše morali da prekinu. Taj duel je prekinut pri rezultatu 6:3, 2:1 za Runea.

Ako sve bude po planu, to znači da će duel između Đokovića i Musetija početi oko 14.30, a prenos je obezbijeđen na TV Sport klub 1.

srpskainfo

CATEGORIES
Share This