Denver u problemu: Kompletna petorka pod znakom pitanja za naredni meč, Jokić bi mogao da propusti susret protiv Embida

Denver u problemu: Kompletna petorka pod znakom pitanja za naredni meč, Jokić bi mogao da propusti susret protiv Embida

Košarkaši Denvera i Filadelfije igraju međusobni duel u noći između utorka i srijede (01.30), a Nagetsi su poprilično zbunili javnost izvještajem o povredama u kom se nalazi i Nikola Jokić

Ine samo on, već i kompletna petorka koja je pod znakom pitanja za pomenuti duel. Dakle, Kentavijus Kaldvel Poup je istegnuo mišić, Arom Gordon ima problema sa deformacijom desne pete, Džamal Marej sa upalom tibije, Majkl Porter Džunior sa upalom lijevog koljena i Nikola Jokić sa lijevim kukom.

Niko od njih petorice još nije propustio meč u 2024. godini i mediji u SAD smatraju da su Nagetsi na ovaj način samo isprozivali narednog rivala zbog Džoela Embida koji je posljednji put u Koloradu protiv Nagetsa igra još 2019. i koji je često na listi povrijeđenih.

Godinama unazad kruže priče da Embid izbjegava duele sa Jokićem na njegovom terenu, dok se Kamerunac nalazi na udaru i zbog toga što je ove sezone igrao na gostovanjima samo tamo gdje su ekipe nešto slabije i gdje može da “nabija” učinak.

S druge strane, ako Denver stvarno bude igra bez ove petorice, što je malo vjerovatno, moraće da plate kaznu od 100.000 dolara kao što su Netsi prije nekoliko nedjelja.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This