Crveno-bijeli velikom mukom slavili u Pančevu

Crveno-bijeli velikom mukom slavili u Pančevu

Fudbaleri Crvene zvezde dosta teže od očekivanog su slavili na gostovanju u Pančevu protiv Železničara sa 2:1.

Morao je Barak Bahar da ubacuje “tešku artiljeriju” u drugom poluvremenu da bi sačuvao mjesto na klupi i došao do nova 3 boda, što mu se na kraju i isplatilo, pošto su golovima Mirka Ivanića i Jovana Ivanića došli do velika 3 boda.

Hladan tuš za crveno-bijele uslijedio je iz prve ozbiljnije prilike za domaće. Centrirao je Đorđević sa desne strane, a bivši učenik crveno-bijelih Lazar Romanić se samo poklonio i matirao Zorana Popovića.

Probali su crveno-bijeli, ali niski blok Železničara je lako otklanjao sve opasnosti ispred svog gola. U drugom poluvremenu je Izraelac odmah reagovao. Priliku je dobio Jovan Mijatović od starta, da bi poslije toga ušli Ivanić i Bukari, koji su bili tvorci preokreta.

Prvo je Mirko Ivanić ponovo pokazao klasu. Igrao se 61. minut kada ga je proigrao Kanga, a prva greška odbrane Pančevaca je skupo kažnjena sjajnom egzekucijom za 1:1.

Nastavila je Zvezda sa napadima, a do konačnog preokreta stiže u 76. minutu. Ponovo je asistent bio Kanga, koji centaršutom pronalazi mladog napadača, a ovaj iz blizine precizno šalje loptu u gol domaćih.

Do kraja meča nije bilo više promjena, pa je tako Zvezda 11. pobjedom u šampionatu prišla crno-bijelima na 3 boda, ali uz utakmicu više. Pančevci s druge strane ostaju predzadnji sa 11 bodova.

U narednom kolu crveno-bijeli će gostovati Vojvodini.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This