„Bio sam zvezdaš, ali više nisam“ Strijelac sa Marakane otkrio da li ga je Srbija zvala

„Bio sam zvezdaš, ali više nisam“ Strijelac sa Marakane otkrio da li ga je Srbija zvala

Fudbaler Jang Bojsa, Filip Ugrinić bio je jedan od strijelaca na utakmici protiv Zvezde na Marakani u remiju dva tima u 2. kolu grupne faze Lige šampiona – 2:2.

On je postigao prvi gol za Švajcarce, a na konstataciju novinara da je bio jedan od najboljih na terenu, rekao je da se ne slaže sa tim.

– Prvo, ne bih vidio to tako da sam bio jedan od najboljih. Ipak sam ja bio malo kriv za prvi gol, ali specijalan dan za mene. Porodica je bila tu uz mene, tako da mi se ostvario san.

Kaže da je čuo mnogo o Marakani, da je bio zvezdaš…

– Ja jesam. Čuo sam mnogo o Marakani. Otac mi je veliki zvezdaš, ja sam prije bio zvezdaš. Tako da sam se mnogo radovao kada su pali u našoj grupi. Ipak je ovo trenutak koji neću da zaboravim.

Opisao je svoje porijeklo.

– Roditelji su mi iz Aleksandrovca, iz Župe, ja sam rođen u Švajcarskoj.

Kaže da valjda nije naljutio familiju koja navija za Zvezdu.

– Nadam se da neće. Ne bi trebalo, ako su zvezdaši, valjda su navijali malo i za mene. Rezultat 2:2 je dobar za obje strane.

U Bernu će biti drugačije.

– Biće drugačija utakmica, na vještačkoj travi, svako ko dođe u Bern ima malo problema. Vidjelo se da smo na sličnom nivou i biće važna utakmica za obe ekipe.

Ovo je dobar rezultat za Švajcarce, smatra on.

– Za mene idealan rezultat, jer smo zadnjih 20 minuta bili pasivni. Tako ako čekaš, Zvezda je imala šanse, bilo je pitanje vremena kada će da padne gol.

Plan je postojao, ali nije do kraja realizovan.

– Jesam, gledali smo utakmicu u subotu kada su igrali protiv Radničkog iz Niša još jednom u sobi. Imali smo plan, nije bio loš, ali je na kraju bilo 2:2.

Postoji interesovanje njega da zaigra za Srbiju, ali čeka se reakcija druge strane, piše Telegraf.

– Šta da vam kažem, postoji! Ništa nisam čuo za sada. Švajcarska se javila, tako da vidjećemo kako će da ispadne. Nije samo na meni, treba tu interes obje strane, za sada je tu interes Švajcarske.

Sport

CATEGORIES
Share This