Ubica Danke Ilić i dalje odbija otkruiti gdje je zakopao djevojčicu (2)

Ubica Danke Ilić i dalje odbija otkruiti gdje je zakopao djevojčicu (2)

Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50) osumnjičeni su da su ubili djevojčicu Danku Ilić (2) prije tačno 12 dana, a njeno tijelo do danas nije pronađeno.

Policija danima pretražuje deponije, šume, a juče je krenula i da ispumpava septičke jame, piše Blic.

Dejan Dragijević iz sela Zlot u blizini Bora prema sopstvenom priznanju udavio je Danku Ilić (2), a potom sa Srđanom Jankovićem bacio tijelo na deponiju na Starobanjskom putu.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER
FOTO: MITAR MITROVIĆ / RINGIER

Dva dana kasnije, kako se sumnja, vratio se na pomenutu deponiju i uz pomoć, kako je ispričao u tužilaštvu, brata i oca rešio se djevojčicinog tijela.

Policija je krenula u potragu, a ovo su ključne tačke koje su pretraživane.

Policija neprestano pretražuje deponiju gdje je prvobitno bačeno tijelo Danke Ilić. Bageri su do juče bili svakodnevno na ovoj lokaciji kako bi sve raščistili u nadi da će pronaći tijelo djevojčice. Juče, poslije višednevne potrage, potraga na ovoj lokaciji je obustavljena.

Nakon što su osumnjičeni priznali da su ubili Danku Ilić policija je otišla u selo Luka odakle je Srđan Janković rodom i pretresla njive, šume i vikendice osumnjičenog za zločin.

Policija je juče blokirala put u blizini još jedne deponije nedaleko od mjesta gdje su se prvobitno ubice rešile djevojčicinog tijela. Tokom dana su raščišćavali ovo područje da bi nekoliko sati kasnije se povukli.

Policija intenzivno pretražuje selo Zlot i kuću ubice Dejana Dragijevića u kojoj je živio do hapšenja sa ocem, bratom i majkom. Ispumpana je septička jama, a bager je raskopavao dvorište.

Policija je u petak pretresla kontejnere na putu između Brestovca i Zlota i iz njih iznijela određene predmete. Za sada nije poznato da li je u njima bilo nešto što će biti dokaz protiv ubica djevojčice.

Agencije

CATEGORIES
Share This