“Stradao je herojski, za narod i otadžbinu”

“Stradao je herojski, za narod i otadžbinu”

Na KiM je proglašena trodnevna žalost zbog ubistva Igora M., Stefan N. i Bojana M., a za srijedu, 27. septembar, Dan žalosti je proglašen i na prostoru centralne Srbije.

Zbog ubistva i Dana žalosti izgledno će biti odložen i 171. vječiti derbi između Partizana i Crvene zvezde.

Međutim, “Delije” tuguju i zbog činjenice da je ubijeni Stefan bio veliki navijač srpskog prvaka, ali i pošten i dobar čovijek.

“Delije” su pozvale sve da sutra od 19 časova u Hramu Svetog Save odaju poštu Stefanu, navijaču Crvene zvezde, ali i svim Srbima stradalim na Kosovu i Metohiji.

– Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene Zvezde ali i svim građanima Srbije. U nedjelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine Stefan Nedeljković. U vrijeme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (srijeda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše Stefanu i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavijestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, djecu, prijatelje… Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas!

K3

CATEGORIES
Share This