Na beogradske izbore ići u što širem frontu

Na beogradske izbore ići u što širem frontu

– Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić pozvao je večeras rukovodstvo stranke da se na izbore izađe u što širem frontu, jer Srbiji treba jedinstvo.

On je na sastanku beogradskih naprednjaka rekao da će to možda doneti glas manje, ali je važno da se pokaže jedinstvo i koliko su svi spremni da se bore za Srbiju.

 „Zamolio bih rukovodstvo stranke da razmotri da na izbore izađete u što je moguće širem frontu, ne zbog možda glasa više, možda bude glas manje, ali je to važno da bi se pokazalo koliko nam je značajno jedinstvo i zajedništvo, da smo u stanju da se borimo za Beograd i Srbiju koju volimo više do svega. Zaboravite na razlike i to da li će neko da ima odbornika više ili manje, prekinite sa vašim raspravama i svađama i pokušajte da se ujedinite u jedan zajednički front za pobedu ne samo u Beogradu već i u celoj Srbiji“, poručio je Vučić.

On je istakao da će biti sve lošija situacija svuda, a nama je potrebno da štitimo i branimo zemlju i čuvamo KiM i srpski narod, a da zemlja napreduje.

„Kada su prvi put pomenuli tenkove u Ukrajini, mnogi su rekli – neće se desiti, ali desilo se, sada spominju zapadne trupe u Ukrajini, desiće se. Biće sve teža situacija i nama je potrebno najbolje moguće rešenje za zemlju, da je čuvamo i branimo da pomognemo našem narodu na KiM, i čuvamo KiM u Srbiji, i da zemlja napreduje i ekonomski raste“, rekao je Vučić.

 To nisu laki zadaci, rekao je predsednik.

„Zato treba da radimo više nego ikada i ići ćemo u formiranje pokreta da okupimo i one koji nisu deo stranke“, poručio je Vučić.

On je naprednjacima rekao da zna koliko im je teško i koliko su naporno radili i za prethodne izbore, ali ih zamolio da sada rade i dva puta više.

„Da im samo pokažemo kako se bori za svoju zemlju i za svoj grad. Lepo, mirno pošteno, odgovorno, sa idejama, programom, planovima. Sa ljudima koji neće da seju mržnju protiv bilo koga drugog i sa onima za koje znamo da će pošteno i i odgovorno da upravljaju našim gradom i kasom“, rekao je Vučić.

Pozvao je predsednike i rukovodstvo svih opština u Srbiji da izađu iz kancelarija i da tokom kampanje razgovaraju sa narodom.

(Tanjug) Foto: Tanjug

CATEGORIES
Share This