Filmski zločin: Platio ljekaru da mu ubije ženu

Filmski zločin: Platio ljekaru da mu ubije ženu

Ljiridona Murselji je danas sahranjena u okolini Đakovice, a obredu je prisustvovao i njen suprug, primajući saučešća okupljenih. Kasnije je uhapšen.

Ubistvo Ljiridone Murselji u okolini Prištine koje se dogodilo u sredu, podiglo je na noge javnost na КiM, jer se istragom ispostavilo da ga je naručio njen suprug, a da je u zločin umešan njegov rođak, aktivni pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga.

Кuštrim Кokala, pripadnik tzv КBS-a je treća osoba uhapšena u vezi sa ubistvom Ljiridone Murselji. Pre njega je uhapšen Granit Plava, kome je suprug ubijene Naim Murselji, naručio ubistvo uz finansijsku nadoknadu od 15.000 evra pre i isti iznos, nakon ubistva, prenose mediji u Prištini.

Indeks online piše da je da je ljekar opšte prakse, koji se sumnjiči da je izvršio ubistvo, priznao policiji zločin i rekao da ga je platio Naim Murselji.

Iz tzv КBS-a su potvrdili da je u ubistvo umešan njihov pripadnik i da se radi o izolovanom slučaju.

Policija je večeras uhapsila i supruga žrtve, koji je priznao da je naručio ubistvo.

Ljiridona Murselji je danas sahranjena u okolini Đakovice, a obredu je prisustvovao i njen suprug, primajući saučešća okupljenih.

Uhapšeni Naim Murselji, neko vreme bio je savetnik Bedžeta Pacolija, navode u Prištini.

Policija je izvršila raciju na dve lokacije u Đakovici, odakle potiče Murselji. Oduzeto je oružje kojim je navodno počinjen zločin.

(Kurir/Indeksonline)

CATEGORIES
Share This