Dok su mladi HOS-ovci napadali srpske mladiće, da im je u susret dolazio Aca Lukas salutirali bi i bacali cvijeće?!

Dok su mladi HOS-ovci napadali srpske mladiće, da im je u susret dolazio Aca Lukas salutirali bi i bacali cvijeće?!

Triput bi se ljubili ako treba. U slučaju Ace Lukasa to bi stvarno bilo herojski, mora se priznati, poručio je Šprajc.

Skupina mladića inspiriranih upravo crnim zastavama, sloganima HOS-a i govorima Ivane Penave i Stipe Mlinarića Ćipe u kojima se prijeti Srbima koji bi došli u Vukovar na dan komemoracije, toga dana reagira na prolazak jednog automobila somborskih registracija, započeo je komentar urednik RTL TV Zoran Šprajc u „Stanju nacije“.

-Sve se događa ne čak u Vukovaru nego na izlazu iz Nuštra prema Vinkovcima kada se naočigled policijske patrole koja je ondje dežurala ekipa mladića u Audiju vukovarskih registracija koji vozi prema Vukovaru polukružno okreće nasred ceste i kreće u lov na vozilo sa srpskim registracijama koje vozi prema Vinkovcima.

Nakon gestikuliranja, trubljenja i nabijanja na rep vozila, srpski se auto zaustavlja i naši junaci u HOS-ovim majicama izlaze iz svoga Audija, i uz psovke počinju urlati i udarati po srpskom vozilu.

Kad već ne mogu udarati po Srbima koji su se očito unutra zaključali. Pa su im polomili retrovizor, da ih nisu džabe jurili. Ali da je u autu srpskih registracijskih oznaka recimo bila Aleksandra Prijović ili Aca Lukas pa naši mladi HOS-ovci bi se postrojili, salutirali, bacali cvijeće i tražili autogram. Triput bi se ljubili ako treba. U slučaju Ace Lukasa to bi stvarno bilo herojski, mora se priznati, poručio je Šprajc.

Više u video-prilogu koji možete pogledati OVDJE.

(SB) Foto: Screenshot

CATEGORIES
Share This