Željka pita: Ko to kupuje političare i volju naroda?!

Željka pita: Ko to kupuje političare i volju naroda?!

– Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da bi bio red da ili opozicija ili američka Ambasada u BiH saopšte koji su to opozicioni političari „kupljeni“ i kakva je to uopšte priča, u kojoj neko izbacuje sankcije pričajući takve gluposti godinu dana nakon izbora.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu predsjednika SDS-a Milana Miličevića da ne posjeduju dokaze da li je ili nije Igor Dodik učestvovao u političkoj korupciji i kupovini opozicionih političara, ali je, kako kaže, jasno da se time bavio SNSD, Cvijanović je odgovorila da je to već klasika, za poraz na izborima nisu krive gubitničke partije – njima je kriv ili narod ili je kriva vlast.

„Oni su pred izbore uvijek pobjednici, na izborima gubitnici, a nakon izbora kreće kukanje ambasadama. Da imovina i /Кristijan/ Šmit nisu problem, ne bi bilo ni recikliranih priča o kupljenim opozicionarima. Znamo da su se pojedini opozicionari žalili stranim ambasadorima nakon izgubljenih izbora, pravdajući svoj poraz navodnim kupovinama ljudi iz svojih redova“, naglasila je Cvijanović.

Oni su jedna dimenzija, rekla je potpredsjednik SNSD-a, a sasvim druga je da se takva opoziciona naklapanja godinu dana nakon izbora nalaze u obrazloženju sankcija koje sad uvode sinu predsjednika Republike Srpske, prenosi Srna.

Podsjetimo da je Željka Cvijanović 2014. godine sama kazala da su kupili dva opoziona poslanika i da će kupiti još ako zatreba.

Ta afera „nazvana“ papak nikada nije doživjela sudski epilog.

Cvijanovićeva je tada bila premijerka Republike Srpske.

(BN) Foto: Srna

CATEGORIES
Share This