Vukanović: Uništiću Stanivukovića (VIDEO)

Vukanović: Uništiću Stanivukovića (VIDEO)

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović poručio je kako će ”uništiti Draška Stanivukovića”, gradonačelnika Banjaluke.

– Otvoreno kažem – ja ću Stanivukovića uništiti. On potcjenjuje moju moć, ali ja koga nanišanim, taj je moj – rekao je Vukanović gostujući u podkastu portala Bljesak.info

– Prešao je crvenu liniju, 10 puta sam ga molio i upozoravao, kleo mi se da neće više, a evo radi isto. Tu je kraj – navodi poslanik iz Trebinja.

Dodao je i kako mu je direktno poručio kako ga ”ne zanima koliko mu otac ima miliona, ali da neće biti kandidat”.

U razgovoru sa Borisom Čerkučem obrušio se na aktuelnog gradonačelnika Banjaluke.

– Njegova prevelika ambicija danas minira sve! On misli da je najbolji i najpametniji, a nije. Ljudi moraju znati neke stvari, recimo, zamolio sam ga da dođe jednom u Trebinje na skup, a on mi odgovara da je njemu to daleko i da gubi vrijeme, jer mu je samo bitno da on prođe – prepričava Vukanović.

Naveo je i njegovu vezu sa krupnim kapitalom i vlasti u Srbiji.

– On nije ni sjeo u fotelju, gostuje u Srbiji, odmah pravi konekciju sa vlastima, misli da je Obrenović, da je mudar… On je sa svakim dobar, i sa krupnim kapitalom, ali ne može čovječe, moraš imati principe – kaže Vukanović.

Dodao je da mu najviše zamjera partnerstvo s Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske.

– Njegovo partnerstvo s Dodikom je neoprostivo. Narod pada u apatiju zbog takvih stvari, daju ti povjerenje, a ti ostavljaš sve kako je bilo – zaključio je Vukanović.

Nezavisne

CATEGORIES
Share This