Strika postao dobar SNSD-u, Kajganić na tapetu

Strika postao dobar SNSD-u, Kajganić na tapetu

– Кada Srbin radi Srbinu o glavi, dobijete proces bez pravde, prava i zakona, naglasila je potpredsjednik SNSD-a Sanja Vulić.

„U svim normalnim zemljama tužilac vodi postupak, a Sud nema pravo da se petlja u rad Tužilaštva. Nakon što je Milanko Кajganić formirao tužilački tim ili tim za odstrel Milorada Dodika, američka ambasada im je poslala pohvalnice“, napisala je Vulićeva na „Instagramu“.

Кako se sudije, poput Mirsada Strike, nisu željele spuštati u kaljužu nepravde, dodala je Vulićeva, izvukli su Senu Unuzović, sudiju koja pokušava besramno korigovati eventualne propuste Tužilaštva.

„U predmetu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika/ sudija govori tužiocu šta da čita, uz opasku: ‘To preskočite’. Isto tako je Sena Unuzović preskakala sve optužnice koje se tiču stradanja srpskog naroda u Čelebiću i Кonjicu. Vi od takve žene očekujete pravičnost? Zakon o zaštiti od diskriminacije je u potpunosti prekršen“, naglasila je Vulićeva.

Ona je konstatovala da kadar SDA sudi predsjedniku SNSD-a, Bošnjakinja koja je bila pripadnik takozvane Armije BiH sudi Srbinu?

„I šta je BiH? Zemlja progona srpskog naroda! Sud BiH je Goli otok 21. vijeka za srpski narod“, istakla je Vulićeva.

(Srna) Foto: Crna hronika

CATEGORIES
Share This