Stari partneri i Dodik junior dobili novi zadatak u Šamcu

Stari partneri i Dodik junior dobili novi zadatak u Šamcu

U Šamcu danas se okupili stari partneri, predvođeni SNSD-om, koji su dobili novi zadatak da pobijede aktuelnog načelnika Đorđa Milićevića (SDS)…

U Šamcu danas je održana promocija zajedničkog kandidata za načelnika koalicije koju čine odbori SNSD-a, DEMOS-a, DNS-a, NPS-a, Ujedinjene Srpske i SPS-a, Milana Đurđevića aktuelnog predsjednika OO SNSD Šamac.

Promociji kandidata prisustvovali su organizacioni sekretar SNSD-a Igor Dodik i generalni sekretar stranke Srđan Amidžić, kao i ministri u Vladi Srpske Savo Minić i Denis Šulić.

„Riječ je dobro poznatim imenima koji po drugi put pokušavaju da se vrate na vlast na području opštine Šamac nakon gubitka na izborima 2016. godine kada su Opštinu ostavili u ogromnim finansisjkim problemima uprkos činjenici da su i u tom momentu bili na vlasti i na republičkom nivou“, izjavio je Simo Varadinović potpredsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke Šamac.

On ističe da su se okupili stari partneri, koji su dobili novi zadatak da pobijede aktuelnog načelnika Đorđa Milićevića (SDS).

„Indikativno je da se ovo okupljanje pod dirigentskom palicom aktuelnog ministra u Vladi RS i bivšeg načelnika opštine Šamac Save Minića odvija na desetogodišnjicu od katastrofalnih poplava koje se građani sjećaju sa gorčinom i po čemu će ova ekipa ljudi svakako ostati upamćena“, izjavio je Varadinović.

Milićević je već dva mandata načelnik opštine Šamac i biće ponovo kandidat SDS-a za načelnika opštine Šamac.

(BN) Foto: Srna

CATEGORIES
Share This