Srđan Milović opet na čelu gatačkog SNSD-a

Srđan Milović opet na čelu gatačkog SNSD-a

Na čelo Opštinskog odbora SNSD-a Gacko, sudeći prema dokumentma koje posedujemo, opet je imenovan Srđan Milović. Među članovima Opštinskog odbora nema aktuelnih odbornika niti načelnika opštine Ognjena Milinkovića.

Nakon godinu i po bez opštinskog odbora, SNSD je formirao privremeni odbor od 17 članova na čije čelo je postavio Srđana Milovića.

Zanimljivo je da u njemu nema ni jednog odbornika SNSD-a u aktuelnom sazivu SO Gacko, ali ni načelnika opštine Ognjena Milinkovića.

Članovi prtivremenog OO SNSD Gacko

 

 

Direkt portal

 

 

Načelnik Milinković nam se jutros nije javljao kao ni predsednik kluba odbornika SNSD-a Petar Marković. Jedan od članova odbora sa kojima smo pričali nam je rekao da još nije obavešten o formiranju ovog privremenog tela.

Kako saznajemo, za nedelju, 3. marta u Gacku je zakazan sastanak kojem će prisustvovati generalni i organizocioni sekretari Srđan Amidžić i Igor Dodik kao i potpredsednik SNSD-a Miroslav Bojić.

Srđan Milović je na čelu Opštinskog odbora SNSD-a u Gacku bio do sredine novembra 2022. godine kada je, kako se spekulisalo, dao ostavku zbog neslaganja sa načelnikom opštine Ognjenom Milinkovićem.

Ubrzo potom su ostavku dali i svi članovi odbora.

Srđan Milović je 2014. godine izabran za poslanika SNSD-a u NSRS i poslaničku funkciju je obavljao u jednom mandatu.

U to vreme je bio i izvršni direktor RiTE Gacko da bi dao ostavku i na to mesto i vršio savetničku funkciju direktora Miodraga Šešlije.

I dalje je zaposlen u ovom preduzeću na mestu, prema nezvaničnim saznanjima, jednog od koordinatora.

CATEGORIES
Share This