SNSD Bijeljina ne zna koga da sluša: „Marka“ ili „Janka“ iz Laktaša

SNSD Bijeljina ne zna koga da sluša: „Marka“ ili „Janka“ iz Laktaša

U Gradskom odboru SNSD-a je potpuni haos, ne zna se ko pije a ko plaća. To najbolje potvrđuje današnje imenovanje nedavno ustoličenog predsjednika Gradskog odbora te stranke Bojana Savića za v.d. dirketora Elektro Bijeljine.

Savić je došao na tu funkciju, koju je obavljao Miodrag Peranović i sve je obavljeno po nalogu SNSD-a, ali se, kako reče jedan od SNSD-ovih funkcionera, „ne zna da li po nalogu – Marka ili Janka iz Laktaša“.

Peranović se na toj funkciji zadržao svega dva mjeseca.

Ono što je posebno zanimljivo je da je Savić, kako navodi u svojoj biografiji, bio savjetnik SNSD-ovog ministra u Savjetu ministara BiH Staše Košarca, a sada je došao iz Kabineta predsjendika Republike Srpske, gdje je savjetovao Dodika.

Podsjetimo da je nedavno Bojan Savić „dekretom“ postavljen za predsjendika Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini, koji je prije njega vodio v.d. direktora Voda Srpske Miroslav Milovanović, kazao je.

Za njega kažu da bježi od odgovornosti, jer bi mu još jedan izborni poraz bio kraj za njegov opstanak na direktorskoj funkciji, koja je, kako tvrde, već poljuljana.

Kadrovskim križaljkama SNSD-a u Bijeljini nema kraja i sve to se, kako tvrde njihovi izvori, dešava po nalogu iz Laktaša.

Ti izvori tvrde da im se često desi da u jednom danu stignu i dva različita naloga u zavisnosti ko ih je izdao, pa tako često ni sami ne znaju koji da uvaže. Pored toga još od ranije u bijeljinskom SNSD-u ima više klanova, koji se između sebe ne podnose, ali ni sami nisu sigurni oko koga da se okupe starijeg ili mlađeg šefa iz Laktaša.

Ono što je izvjesno jeste borba da se ovlada Bijeljinom, koja im je do sada bila nedostižna, a teško da će do cilja doći jer su, kako tvrde ti izvori, mnogo razjedinjeni i posvađani unutar SNSD kuće u Bijeljini.

(BN) Foto: Dešavanja u Bijeljini

CATEGORIES
Share This