Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice

Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice

Kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Vlasenica biće Slaviša Mazić, diplomirani inženjer poljoprivrede, odlučeno je večeras na Opštinskom odboru Srpske Demokratske Stranke Vlasenica.

Opština Vlasenica u proteklom periodu bilježi pad razvoja privrede, odlazak mladog stanovništva, promašenih investicija. Opština se zadužuje više puta po istim osnovama. Potrebno je građanima vratiti budžet kako bi se sredstva mnogo bolje koristila. Ali ono što je najbitnije je da građanima vratimo slobodu u svakom dijelu naše Opštine , u svakom segmentu života, bez obzira kojoj naciji, vjeri i političkom opredeljenju pripadali, istakao je predsjednik OO SDS Vlasenica i kandidat za načelnika, Slaviša Mazić.

Mi očekujemo i dogovorili smo saradnju sa opozicionim partijama i u narednom periodu ćemo potpisati sporazum i ozvaničiti podršku Slaviše Mazića kao zajedničkog kandidata opozicije.

Pred nama je period sa puno aktivnosti, a energija koja postoji u Opštinskom odboru kontinuirano već tri godine, zajedno sa podrškom koalicionih partnera i građana, Vlasenica će dobiti novo rukovodstvo.

ISTOK

CATEGORIES
Share This