„Propali obavještajnci palog režima“ Konaković se obrušio na protivnike koji su ga optuživali za izdaju

„Propali obavještajnci palog režima“ Konaković se obrušio na protivnike koji su ga optuživali za izdaju

Kad su propali obavještajci palog režima kreirali tezu da smo izdali državu zbog pozicija rekao sam svojim saradnicima da ne brinu puno i da budu strpljivi, izjavio je minsitar spoljnih posloba BiH i predsjednik NIP, Elmedin Konaković.

On je na Fejsbuku naveo da su tada samo su dvije opcije bile moguće.

-Prva, da se pokaže da smo stvarno izdali i da se pojave dokazi, a druga da su oni smutljivci i lažovi koji se ne libe koristiti naša stradanja, naše tekovine, vjeru, časnu odbranu od agresije i svaki drugi plašt kojim mogu prekriti svoju brutalnu laž koja ima za cilj ostanak na vlasti i dalje pljačkanje svog naroda i slabljenje države – napisao je Konaković.

Kako kaže, zato što su bučni i zato što su javnim novcem putem kupljenih medija imali mnogo prostora, uspjevali su neko vrijeme „svoje brutalne laži plasirati na mnogo adresa“

-Jedan je dio društva u te laži vjerovao. Bilo je dosta pogleda ispod obrva na različitim mjestima, ponekad je zaista bilo neugodno. Sve sad dolazi na svoje mjesto, istina pobjeđuje tu brutalnu laž kao i svaki put zato što “istina vuče snagu iz same sebe, a ne iz broja glasova u njenu korist.” Za kraj još dva citata: „Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme.” „Od svih ratnika najjača su dva: vrijeme i strpljenje” – naglasio je Konaković.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This