Politički napad u Rogatici

Politički napad u Rogatici

Sve je izvjesnije da postoje dva bloka SNSD-a u Rogatici.

Prijetnje smrću odborniku SO Rogatica, SNSD-ovom Siniši Jankoviću i njegovoj porodici koje je uputio policijski službenik Dragan Nerić, po svemu sudeći dobija i motivaciju, i to onu političku.

Političku sliku u Rogatici najbolje opisuju dva saopštenja koja su se pojavila na društvenim mrežama sa logom stranke.

Juče se pojavilo sramno saopštenje, kako su ga mnogi nazvali, “MSD Rogatica” sa naslovnom slikom načelnika opštine Milorada Jagodića. U tekstu je na najgori način i sa elementima klevete prozvan napadnuti odbornik SNSD-ov Siniša Janković. Više lični tekst, nego saopštenje mladih, pod čijim imenom se profil nalazi, kleveće aktuelnog odbornika, ali i naš Portal da smo plaćeni, “sumnjive relevantnosti”, da objavljujemo “izmišljotine o drugima”, i da smo se, kako to tvrdi autor teksta, žalili LIČNO, da još nismo dobili novac za tekst.

Sve navedene optužbe autor stranice, sa slikom načelnika opštine, moraće da dokaže nadležnim organima Republike Srpske.

Načelnik opštine nije htio da odgovori na naš mejl sa pitanjima da li osuđuje napad na SNSD-ovog odbornika Sinišu Jankovića i da li smatra da napad ima veze s njim, pošto je napadač, policijski službenik Dragan Nerić, njegov zet.

I dok, iznenađujuće, prvi čovjek opštine ćuti na cijeli slučaj u kome je upleten i sam, odbornici rogatičkog SNSD ne ćute. Danas su izašli sa zvaničnim saopštenjem u kom osuđuju napad na njihovog odbornika, ali i ogradili su se od pisanija “MSD Rogatica” za koje tvrde da objava nije stav zvaničnog rukovodstva i članova OO SNSD-a Rogatica i da stranicu ne uređuje niko od rukovodstva MSD Rogatica.

https://www.facebook.com/share/p/mXQ5R9ex39pLVkTv/?mibextid=oFDknk

Ko koliko ima podrške i čiji način iznošenja mišljenja narod podržava, već je vidljivo po broju lajkova. Saznajemo da se u slučaj prijetnji i napada u Rogatici i pokušaju zataškavanja prebijanja i davljenja sugrađana uključili nadležni organi, ali i sami vrh stranke koji se ogradio od, kako su nam rekli, “osiljenih pojedinaca”.

369portal.rs

CATEGORIES
Share This