Od SNSD-a stiže samo prevara za prevarom

Od SNSD-a stiže samo prevara za prevarom

– Dok u Banjaluci Dodik viče da će uhapsiti Šmita, a SNSD-ovci mu aplaudiraju, u Sarajevu kadrovi SNSD provode nametnute zakone tog istog „njemačkog turiste“, kako ga od milja zovu. Laž za laži, prevara za prevarom, samo tako se može opisati dvolična politika SNSD.

Ovako je Igor Crnadak, šef Кluba poslanika PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, reagovao na činjenicu da je ministar finansija i trezora u Savjetu ministara BiH, kadar SNSD Srđan Amidžić, postupio po Šmitovom nametnutom Zakonu o finansiranju institucija BiH.

Crnadak kaže da je to još jedan dokaz da SNSD manipuliše i vara vlastiti narod,

– Кada se ovo prevede na srpski, jasno je da u Sarajevu Dodik i SNSD uredno, u miru i tišini, provode sve što Šmit donese, a sluđuju narod Republike Srpske kako ga ne priznaju i ne poštuju. Bili su sluge visokih predstavnika kada su smijenjivali predsjednika Republike Srpske Nikolu Poplašena, kada su smijenjivali kadrove SDS i PDP oduzimajući im ljudska prava, kada je skoro do zadnjeg dana Inckovog mandata Dodik drugovao s njim… Bili su sluge, ostali su sluge – poručio je Crnadak.

(BN) Foto: Arhiva

CATEGORIES
Share This