Očekivano: SPS u Gacku povukao kandidaturu Mandića

Očekivano: SPS u Gacku povukao kandidaturu Mandića

Nakon što je SPS „hrabro“ izašao sa kandidaturom Siniše Mandića za načelnika Gacka, danas je povukao istu, kako su rekli, zbog dobre saradnje sa SNSD i interesa građana.

Da li je ta saradnja prilikom izbacivanja kandidature bila loša, pa se naglo popravila ili je u pitanju politička trgovina, zaključite sami. Prema našim izvorima predmet političke nagodbe su pozicije na RiTE Gacko za koje je SPS ključno zainteresovan.

Ipak, u obrazloženju povlačenja kandidature nisu propustili da naglase kako to rade u cilju „ostvarivanja boljeg života svih građana“.

– Ovu odluku donijelo je Rukovodstvo SPS-a, nakon provedenih konsultacija sa Opštinskim odborom SPS Gacko. Namjera nam je da se u buduće dogovaramo i sarađujemo na svim pitanjima za dobrobit građana – saopšteno je iz Socijalističke partije Srpske.

Portparol Socijalističke partije Srpske Milan Unčanin rekao je da je SPS tako već postupila u Banjaluci, pružajući podršku Nikoli Šobotu, te u Tesliću, podržavši kandidaturu Nedeljka Kerića.

Oba kandidata će, prema riječima Unčanina, imati iskrenu podršku cijelog članstva i simpatizera SPS-a na predstojećim lokalnim izborima.

ISTOK

CATEGORIES
Share This