Mehmedovićeva izjava potvrda da BiH najveću štetu prave oni koji je tobože brane

Mehmedovićeva izjava potvrda da BiH najveću štetu prave oni koji je tobože brane

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da je nečuveno šta su sve u stanju da izjave pojedini bošnjački političari, a pri tome vjerovati da će njih i državu koju navodno brane neko smatrati ozbiljnim.

Reagujući na izjavu Šemsudina Mehmedovića da su mirni protesti podrške institucijama Srpske strategija uništenja BiH razrađena na nedavnom sastanku zvaničnika regiona u Budimpešti, Cvijanovićeva je izjavila Srni da je sramno i skandalozno to što Mehmedović u svoju ostrašćenu kaljužu uvlači čak i predsjednike Srbije, Turske i Azerbejdžana, kao i premijera Mađarske koji su svi lideri od formata i zemlje od ugleda kakva BiH zbog Mehmedovića i njemu sličnih nikada neće biti.

Ona je istakla da je Mehmedovićeva izjava samo jedna u nizu od potvrda da BiH najveću štetu prave oni koji je tobože brane jer ništa nisu u stanju uraditi sami, već kao bijesne glave udaraju na sve strane i mole za intervenciju stranaca, i to baš onih koji su zajedno s njima uspjeli da BiH srozaju do samog dna.

Cvijanovićeva je poručila da im tu nije kriva Republika Srpska.

– Kao srpski član Predsjedništva BiH i kao građanin imam pravo da učestvujem u bilo kojim protestima za koje ocijenim da su opravdani. A, oni koji su organizovani zbog torture i nepravde koju trpe građani, institucije i njihovi izabrani predstavnici su itekako opravdani – naglasila je Cvijanovićeva.

Srna

CATEGORIES
Share This