Krivična prijava zbog malverzacija u Elektroprivredi

Krivična prijava zbog malverzacija u Elektroprivredi

Lista Za pravdu i red, Srpska demokratska stranka i Partija demokratskog progresa danas su u Trebinju, ispred sjedišta Elektroprivrede Republike Srpske održali konferenciju za novinare na kojoj su najavili podnošenje krivičnih prijava zbog malverzacija i zloupotreba u javnoj nabavci reklamiranja Elektroprivrede za koju je angažovana firma Xplode media iz Trebinja.

Ova firma dovodi se u vezu sa Aleksandrom Bodirogom, odbornikom SNSD-a u aktuelnom sazivu Skupštine Grada Trebinja.

Milica Radovanović, predsjednik Gradskog odbora SDS u Trebinju kaže da nisu istiniti navodi da je Xplode media angažovana kao posrednik i da će toj firmi ostati samo 1 do 3 procenta od ukupne sume (920.000 KM sa uračunatim PDV-om) već da će cijeli iznos ostati firmi Xplode media.

Dodala je da ne postoji pisani trag o tome da će sportski i drugi kolektivi dobiti dio ovog iznosa, niti tako stoji u tenderskoj dokumentaciji.

Nebojša Vukanović rekao je da je tužba već napisana i da će sutra biti predata nadležnom Tužilaštvu i apelovao na pravosudne organe da napokon počnu raditi svoj posao časno i pošteno i da se otrgnu od okova mafije.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This