Koja poštenjačina priča o politici ličnog interesa?!

Koja poštenjačina priča o politici ličnog interesa?!

-Javi se ova poštenjačina da priča o politici ličnog interesa, čovjek koji je planetarni sinonim za lični interes, korupciju, nepotizam, bahaćenje i pelješenje narodnog novca.

Ovo je na X nalogu objavio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, reagujući na objavu na istoj mreži predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je ustvrdio da bi „SNSD pobijdio PDP da se izbori održavaju svake godine, jer SNSD predstavlja narod, a PDP strane ambasade“.

„Od čijeg kuma iz budžeta kupujete zgradu za 70 miliona КM, tvog ili mog? Od čije savjetnice ste narodnim novcem  kupovali respiratore po namještenoj cijeni od 35 miliona КM, od tvoje ili moje? Od koga kupujete softvere za stotine miliona КM, od tvojih ili mojih? Кo je uništio tri banke, rafinerije, Farmlend, ko je spiskao milijarde, tvoji ili moji?

Кo je srušio sa stranim mentorima zbog svoje fotelje legalno izabranog predsjednika Republike Srpske, ti ili ja?Кo je zaposlio Grejema Deja, Ešdaunovog saradnika i političkog egzekutora srpskih funkcionera, za svog savjetnika u kabinet predjednika Vlade Republike Srpske, ti ili ja?“, poručio je Borenović Dodiku.

On je na kraju rekao da „SNSD pobjeđuje nego da izbore potkradaju, pustoše kao što ste opustošili cijelo društvo“.

„Ako imaš hrabrosti da izađeš na poštene izbore podrži skenere, otisak prsta i druge tehničke izmjene, pa ćemo vidjeti gdje si…“, konstatovao je Borenović.

BN

CATEGORIES
Share This