Jeleni Trivić nakon početne euforije i ne ide kako je planirala: Maja Stojić odbila njen poziv

Jeleni Trivić nakon početne euforije i ne ide kako je planirala: Maja Stojić odbila njen poziv

Za samo nekoliko dana od zvanične objave da formira Narodni front, Jeleni Trivić se pridružio prilično veliki broj odbornika i nekoliko poslanika, međutim, stigao je i prvi otkaz.

Hvalile su se da su dobre drugarice, bila je već viđena u osnivačkim tijelima, ali je poslanik SDS-a Maja Dragojević Stojić odbila da se pridruži najmlađoj političkoj partiji.

Potvrdila je to i Maja, pred velikim brojem članova SDS-a ističući da ostaje u toj partiji jer je riječ o ozbiljnoj organizaciji, te da Jeleni Trivić, nakon početne euforije i ne ide baš kako je planirala.

„Istina je da su me zvali i da sam taj poziv nakon nekoliko dana razmišljanja i odbila“, kazala je Dragojević.

Plan je bio da Narodni front već na narednoj sjednici Narodne skupštine formira poslanički klub, da će pored Željka Dubravca i Aleksandra Trninića u Jeleninom timu biti još najmanje dva poslanika koji će preći iz sadašnje skupštinske većine, međutim, to je za sada ostalo samo na pukim nagađanjima i spekulacijama.

„Odbornike regrutuje Trivićeva lično, dok je razgovor sa poslanicima prepušten osobama u Novom Sadu, pa se i prošlog i ovog vikenda na dobro poznatim lokacijama, moglo vidjeti dosta poznatih imena“.

Tanjug

CATEGORIES
Share This