„JA ĆU PLATITI PSIHIJATRA“ Vukanović poručio Stevandiću da smanji nervozu i frustraciju

„JA ĆU PLATITI PSIHIJATRA“ Vukanović poručio Stevandiću da smanji nervozu i frustraciju

Poslanik „Liste za pravdu i red“ Nebojša Vukanović odgovorio je predsjedniku Narodne skupštine Nenadu Stevandiću i poručio da će platiti psihijatra, kojeg god on doveo na sjednicu Kolegijuma parlamenta Srpske.

Vukanović je sumirajući jučerašnju sjednicu Kolegijuma NS RS, uoči današnje Skupštine, rekao da je bila veoma napeta i da je protekla u usijanoj atmosferi.

– Ponovo je nakon moje pristojne diskusije i nekoliko pitanja eksplodirao predsjedavajući Nenad Stevandić, koji nije mogao obuzdati svoj bijes i nervozu, vjerovatno uzrokovanu informacijom o izboru Nenada Vukovića za novog delegata u Domu naroda BiH, čime su SNSD i prikolice izgubile mogućnost blokade i ucjenjivanja Savjeta ministara i Parlamenta BiH – napisao je Vukanović na svoj blogu.

On je objasnio da je sa šefom kluba PDP u NS RS Igorom Crnatkom postavio pitanja vezana za dnevni red, novu posebnu sjednicu, te dolazak na sjednicu Milana Tegeltije, koji nije dobio agremane Hrvatske za konzula u Rijeci.

– Umjesto odgovara Stevandić je povision ton i preporučio mi ponovo da idem kod psihijatra, jer smatra da njega i vlast nerviram svojim pitanjima i ponašanjem – kaže Vukanović.

Dodaje da je predložio da nađu koga god hoće, psihologa ili psihijatra i da će on platiti.

Da vidimo to moje mentalno zdravlje. Mislim da sam u nekim gabaritima i da je to nemoć vladajućih da me proglase budalom, jer ne se uklapam u njihov nakaradni sistem. A to pokazuje njihovu nemoć i frustraciju – rekao je Vukanović.

Podsjećamo, predsjednik NS RS Nenad Stevandić juče je izjavio kako je Vukanović na sjednici Kolegijuma parlamenta pravio haos i ometao rad poslanika, te da će ubuće tražiti da se dovede psihijatar na sjednicu.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This