Gazivoda: Stajčić duguje izvinjenje građanima Pala (VIDEO)

Gazivoda: Stajčić duguje izvinjenje građanima Pala (VIDEO)

U Palama je juče održana trbina Liste „Za pravdu i red“ Nebojše Vukanovića na kojoj se govorilo na temu “Čija je Jahorina?”.

Pored govornika, povjerenika liste u Palama prof. dr Saše Kneževića, poslanika u Parlamentu BiH Nenada Grkovića i Nebojše Vukanovića, iznenadni gost na tribini je bio i Nedeljko Elek, predsjednik Nadzornog odbora Olimijskog centra Jahorina, koji je došao sa grupom mladih SNSD-ovaca, i između ostalih i predsjednikom Skupštine opštine Pale Stefanom Stajčićem.

Kako su naveli iz SDS-a, na iznenađenje prisutnih, pristigli SNSD-ovi predstavnici su se ponašali kao na tribini u duhu navijača na fudbalskoj utakmici, pokušavajući degradirati događaj i isprovocirati organizatore i njihove pristalice.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS Pale Dušan Gazivoda, koji je prisustvovao ovoj tribini, oštro je osudio Stajčićev dolazak, ističući da kao predsjednik Skupštine opštine Pale treba da predstavlja sve građane ove lokalne zajednice i radi u njihovom interesu.

– Stajčić treba da radi ozbiljan posao u interesu građana bez obzira kojoj političkoj partiji pripadaju, a ne samo u interesu SNSD-a i skupštinske većine – rekao je on.

Gazivoda je istakao da je takav čin jednog predsjednika skupštine primitivan i neprihvatljiv.

Ustupljen video

(Katera)

CATEGORIES
Share This