Dodikov nasljednik sređuje stanje u SNSD-u Bijeljina

Dodikov nasljednik sređuje stanje u SNSD-u Bijeljina

Iako su danas zadušnice, kada Srbi obilaze groblja i sjećaju se svojih najbližih, vrhuška SNSD, predvođena sa mlađim Dodikom stigla je večeras u Bijeljinu da sredi stanje u Gradskom odboru te stranke.

Dolazak je bio spektakularan, jer je policija bila na nogama.

Obezbjeđivali su prostor gdje se nalazi zgrada SNSD-a, a u luksuznim limuzinama u pratnji policije dovezli su se  organizacioni i generalni sekretar Igor Dodik i Srđan Amidžić, kao i potpredsjednik stranke Miroslav Bojić.

Kako sanajemo SNSD- vrhuška sa mlađim Dodikom ili prestolonslednikom, kako je već dobio ime, u Bijeljinu je došla da izdiktira zadatke kako će se dalje raditi, a na sastanak su pozvani samo odabrani.

Među njima našli su se direktori republičkih javnih preduzeća i fonda Miroslav Milovanović, Nedeljko Ćorić, Mladen Ilić,  ministar Vojin Mitrović sa sinom Stefanom, Bojan Savić, Aleksandar Đurđević, kao i nekoliko doktorica i lokalnih funkcionera, među kojima je i direktor zatvora Milenko Gajić, koji je bio predmet policijske akcije koja je nedavno izvedena u KPZ u Bijeljini.

SNSD-ova vrhuška predvođena prestolonadlednikom ovim započinje rad na području Semberije, gdje im do sada nije uspijevalo da zavladaju Bijeljinom.

Poseban akcenat biće na aktivnosti jačanja Gradskog odbora, ali na tapetu će se naći i oni članovi koji nisu poslušni u „slijepom“ izvršavanju partijskih zadataka.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This