Dodik o posjeti Šmita Bakincima ćuti kao i u slučaju Milanović!?

Dodik o posjeti Šmita Bakincima ćuti kao i u slučaju Milanović!?

– Кada se kaže istina, onda – muk. Takva je praksa Milorada Dodika kada se otkrivaju njegove zakulisane raznje, pa je indikativno što on ne reaguje na navode o njegovim mogućim sastancima sa Кristijanom Šmitom.

Ovo je rekao Milanko Mihajilica, poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, referišući se na izjavu predsjednika PDP Branislava Borenovića da je Dodik sjedio sa Šmitom „u bakinačkim lokalima“.

– Javnost, koju obojica sluđuju svojim „sukobima“ već mjesecima, mora da zna da li se Dodik sastajao sa svojim navodnim protivnikom Šmitom. Da li je bio i sa njemačkim migrantom, kako ga naziva, tamo gdje je potvrđeno da se sastajao i sa svojim prijateljem Zoranom Milanovićem nakon što je on slavio zločinačku akciju „Oluja“ – pita Mihajilica.

Mihajilica ističe da Dodik komentariše sve i svašta, tako da nekada djeluje kao besposlena baba koja „visi“ po društvenim mrežama.

– Reaguje na svaku pojavu, ali očigledno se ućuti na navode koji su, u svjetlu statusa Кristijana Šmita i njihovih svakodnevnih prepirki, vrlo ozbiljni. Pozivam Dodika i Šmita da na ovo odgovore. Pored svega, jasno je i da je istina o Dodikovom i Šmitovom odnosu potpuno razotkrivena kada je, nakon najkorumpiranijih izbora u istoriji višestranačja u BiH, Šmit izjavio da je bilo manjih neregularnosti. Tako je nelegitimni legitimisao lažnu pobjedu lažnog predsjednika, pa je čak zaslužio i udarni termin na RTRS, a čini se, poslije svega što je uradio za Dodika, i koju „Đedovaču“ u sred Bakinaca. Takođe, pozivam i RTRS i Dodika da objasne otkud Šmit na javnom servisu, jer ni to nije bilo moguće bez zelenog svjetla iz Dodikovog kabineta – poručio je Mihajilica.

(BN) Foto: Arhiva

CATEGORIES
Share This