Dodik: Amerikanci nam potkopavaju ekonomiju

Dodik: Amerikanci nam potkopavaju ekonomiju

„Mislio sam da ne komentarišem, ali je jasno da se radi o nizu laži. Američka ambasada sa domaćim žbirovima želi da potkopa značajan dio ekonomije“, rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik komentarišući američke sankcije ATV-u.

„Mislio sam da ne komentarišem, ali je jasno da se radi o nizu laži. Američka ambasada sa domaćim žbirovima želi da  potkopa značajan dio ekonomije. Amerika sankcionše dva medija, jer kao šire neku priču. Na lijepom sam mjestu pa neću da psujem ili da pokažem srednji prst.

Marfi je obična kretenčina. Firme koje dobiju sankcije idu kod njih i nude milione da im skinu sankcije. Godinama su vršili finansijsku provjeru moje porodice i nista nisu našli pa nisu ništa objavili. Marfi ce biti bivši, kao sto su bili i ostali“, rekao je Dodik.

Dodik je to izjavio nakon radnog sastanka sa rukovodstvom „Sarajevo-gasa“ iz Istočnog Sarajeva i Javnog preduzeća „Srbijagasa“ na Jahorini, gdje će danas svečano biti otvoreni radovi na distributivnom gasovodu Pale – Jahorina..

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This