CIK BiH otkrio ko će štampati glasačke listiće

CIK BiH otkrio ko će štampati glasačke listiće

Kompanija C.P.A. iz Tojšića u Kalesiji zadovoljila je sve potrebne uslove i kvalifikovala se za dalje faze pregovora o štampanju glasačkih listića za predstojeće lokalne izbore, saopšteno je iz Centralne izborne komisije /CIK/ BiH nakon što je istekao rok za podnošenje zahtjeva za učešće u pregovaračkom postupku bez objave obavještenja o nabavci za štampanje i pakovanje glasačkih listića.

„U skladu sa Zakonom o javnim nabavkama, odluka o rezultatima postupka pretkvalifikacije donesena je na današnjoj sjednici CIK-a“, saopšteno je iz Komisije.

U saopštenju se dodaje da će C.P.A. biti pozvana da u drugoj fazi postupka dostavi početnu ponudu, a nakon toga u trećoj fazi konačnu ponudu prema zahtjevima iz tenderske dokumentacije.

Rok za dostavljanje zahtjeva za ovu nabavku istekao je juče u 14.00 časova.

Od ukupno 16 kompanija koje su preuzele tendersku dokumentaciju, samo se C.P.A. prijavila i dostavila potrebnu dokumentaciju.

Podsjećamo da je ova nabavka usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića ponovljena zbog nedostatka ponuda u prethodnom otvorenom postupku, uz zadržavanje istih uslova iz prethodnog postupka.

Procijenjena vrijednost ovog angažmana iznosi približno 1.370.000 KM bez PDV-a, odnosno približno 1.600.000 KM sa PDV-om.

(Srna) Foto: ZB

CATEGORIES
Share This