„Budžet Bijeljine je izgubljen na gluposti, ništa se ne radi“ Dodik najavio pobjedu SNSD za gradonačelnika

„Budžet Bijeljine je izgubljen na gluposti, ništa se ne radi“ Dodik najavio pobjedu SNSD za gradonačelnika

Predsjednik SNSD Milorad Dodik izjavio je u Bijeljini da je SNSD državotvorna politička partija koja iz svoje snage izvlači primarno, a to je politika odbrane Srpske i njenog statusa.

SNSD je najveća i najsnažnija partija. Samo velike partije mogu da budu državotvorne. Ne želim nikoga da potcjenjujem, ali male političke patrije imaju druge prioritete, a mi moramo da se imamo odgovornost i za državu i narod, rekao je Dodik u Bijeljini, gdje se sastao sa rukovodstvom Gradskog odbora i predstavnicima mjesnih odbora stranke.

Dodik je naglasio da je osnovno djelovanje SNSD bazirano na statusu Srpske.

-Mi moramo biti svjesni da SNSD ukoliko nema snagu koju ima sada da je to na najveću štetu ovog naroda i Republike. Niko ne može da napravi snažnu organizaciju kakva je SNSD koja iz svoje snage izvlači primarno, a to je politika odbrane Republike Srpske i njen status. Mi ćemo to i nastaviti – poručio je Dodik.

On je istakao da će SNSD u Bijeljini nastaviti da provodi svoju politiku bez obzira na opstrukcije lokalne strukture.

-SNSD je dobio podršku naroda ovdje. Mi smo najjača politička partija, ali nismo uspjeli da dobijemo gradonačelnika. Ovaj put idemo na to da dobijemo gradonačelnika. Mi smo odgovorni, imaćemo našeg kandidata, a SNSD daje isključivo kandidata koga mi podržavamo, iza koga stojimo i koji pobjeđuje – rekao je Dodik.

Lider SNSD je ukazao da budžet grada Bijeljine 70 miliona KM i da je taj iznos protekle četiri godine izgubljen na glupostima.

-U Bijeljini se ništa ozbiljno ne radi, osim onoga što rade republičke vlasti, a to je izgradnja auto-puta o Rače do Bijeljine koji će biti nastavljen prema Brčkom, kao i projekat odbrane od veliki voda koji je zaustavljen neefikasnošću gradske administracije – rekao je Dodik.

On je istakao da će SNSD veoma brzo ući u političku borbu, upravo u Bijeljini, i da upravo zato i bio sa predsjednicima mjesnih odbora.

-Ova organizacija je svjesna, ovdje su se opredijelili za nova lica koja će sigurno ponuditi odgovornu politiku – rekao je Dodik.

On je naglasio da ga impresionira upornost članova da ostanu u SNSD i pored svih izazova, pa čak i nepravdi koje su možda doživjeli.

-Oni ostaju politički opredijeljeni za angažman u SNSD i to je jedna garancija na koju ćemo moći da računamo u narednom periodu – rekao je Dodik.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This