Uspješno završene „Viteške igre Ugljevik 2024“: Najboljima nagrade uručio načelnik Perić

Uspješno završene „Viteške igre Ugljevik 2024“: Najboljima nagrade uručio načelnik Perić

Ekipa iz Koceljeva (Srbija) pobjednik je Prvog prvenstva „Viteških igara Ugljevik 2024“ koje su održane danas u Ugljeviku.

Nagradu od 1.500 KM najboljina uručio je načelnik Ugljevika Vasilije Perić koji ja zahvalio svim učesnicima ove današnje manifestacije na fer-plej borbi i svemu prikazanom brojnoj podmajevičkoj publici.

Perić je istakao da su Ugljevičani danas bili domaćini takmičenja koji kod Srba ima dugu i svijetlu tradiciju.

-Posebno me raduje učešće najmlađih u ovom takmičenju. Odavno je naše opredjeljenje podrška mladim pokoljenjima i zaista sa ove vremenske distance mogu da izrazim ogromno zadovoljstvo postignutim rezultatima u radu sa mladim naraštajima-rekao je Perić.

Na večerašnjoj održanoj skupštini članovi konopaških klubova iz Republike Srpske izabrali su Velimira Đorđevića iz Ugljevika za predsjednika Konopaškog saveza BiH i članove upravnog odbora.

Đorđević je zahvalio za podršku ističući da će se truditi da opravda ovo povjerenje koje je dobio od svojih kolega.

U ime ekipe „Rudar Tag“ organizatora takmičenja, Đorđevuć je ocijenio je uspješnim Prvo prvenstvo „Viteških igara-Ugljevik 2024“ i zahvalio svima koji su podržali današnju manifestaciju a posebno opštini Ugljevik i njenom načelniku Periću.

Drugoplasira je bila ekipa domaćina „Rudar Tag“ kojoj je uručeno 700 KM dok je treće mjesto osvojila ekipa iz Svilajnca (Srbija) i nagradu od 400 KM.

Nikola Ilić iz Koceljeve bio je najbolji takmičar u obaranju ruke, drugoplasirani je bio takmičar Mladen Živuljević iz Svilajnca a trćeplasirani u ovoj disciplini bio je Milan Golubović iz domaćeg „Rudara Tag“.

CATEGORIES
Share This