Ugljevički zdravstveni radnici neumorni i za praznike: Direktorica im uručila vaskršnje darove

Ugljevički zdravstveni radnici neumorni i za praznike: Direktorica im uručila vaskršnje darove

Direktorica Doma zdrvalja Ugljevik Cvjetana Dragonjić uručila je danas vaskršnja jaja i darove Hitnoj medicinskoj službi ove zdravstvene ustanove.

Medicinski radnici su lupali jaja sa direktoricom kako  pravoslavna tradicija nalaže.

Dragonjićeva je zajedno sa unukom Milicom posjetila dežurnu službu i čestitala Vaskrs monaštvu i sveštenstvu Srpske  pravoslavne crkve i Ugljevičanima kojima je poželila dobro zdravlje.

-Dragi sugrađani i dragi pacijenti, želim vam da Vaskršnje praznike provedete u radosti koji nam donosi, miru i dobrom zdravlju-kaže se u Dragonjićevoj čestitki.

Veliku zahvalnost Dragonjićeva je izrazila svim zaposlenima u Domu zdravlja Ugljevik i kako je naglasila posljednjih godina bilježe pozitivne finansijske rezultate.

-Marljiv i predan rad svih zaposlenih u ugljevičkoj zdravstvenoj ustanovi rezultairao je pozitivnim rezultatima i boljem pružanju zdravstvenih usluga našim korisnicima. Zaslužuju sve pohvale i zato sam im neizmjerno zahvalna na svemu što čine za zdravstvo i građane Podmajevice-rekla je Dragonjićeva.

Dežurni ljekar u Hitnoj medicinskoj pomoći Ljubica Radovanović čestitala je Vaskrs svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti sa željom da praznik provedu u dobrom zdravlju, duhovnom miru i radosti sa najbližima.

-Smjena protiče veselo ali i radno na usluzi građanima. Do sada je proteklo mirno bez većih intervencija a iskreno se da nadam da će tako ostati do kraja smjene-rekla je Radovanovićeva.

CATEGORIES
Share This