Ugljevički načelnik na svečanosti u Loparama poručio Majevičanima: Kao i do sada da čvrsto čuvate vjeru pravoslavnu i ime Srbinovo!

Ugljevički načelnik na svečanosti u Loparama poručio Majevičanima: Kao i do sada da čvrsto čuvate vjeru pravoslavnu i ime Srbinovo!

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić prisustvovao je današnjoj Svečanoj sjednici Skupštine opštine Lopare povodom krsne slave majevičkog kraja-Đurđevdana.

Perić je građanima i rukovodstvu opštine Lopare čestitao krsnu slavu i zaštitnika Svetog Đorđa a posebno dobitnicima opštinskih priznanja na zalaganju i predanom radu za dobrobit svoje lokalne zajednice i stanovnika majevičkog kraja.

-Poštovani prijatelji, u ime opštine Ugljevik i svih stanovnika ugljevičkog kraja čestitam vam vašu krsnu slavu u želji da ostvarite sve što želite i da završite sve što ste započeli kako u lokalnoj zajednici tako i u svojim domaćinstvima-poručio je Perić.

Opštine Ugljevik i Lopare od davnina imaju odličnu saradnju, ocijenili su Perić i načelnik Lopara Rado Savić i najavili još snažniju povezanost ovih lokalnih zajednica.

-Neka vam u svakom vašem poslu i djelu bude i Bog u pomoći i da kao i do sada čvrsto čuvate našu vjeru pravoslavnu i ime Srbinovo-poželio je Perić.

Na Svečanoj sjednici Perić je razgovarao sa privrednikom i humanistom iz Njemačke Miroslavom Kojadinovićem koji je ekspert energetske efikasnosti a poznat je po humanitarnim djelima u Srpskoj.

CATEGORIES
Share This