Ugljevički “Kompred” proslavio krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice: Zaposlene krasi dobar rad

Ugljevički “Kompred” proslavio krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice: Zaposlene krasi dobar rad

Komunalno preduzeće „Kompred“ iz Ugljevika proslavilo je danas krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice – Malu Gospojinu i 49 godina postojanja i rada.

Direktor Milan Lazić čestitao slavu svim zaposlenima, uz zahvalnost za predani rad i postignute rezultate istakavši da radnike ovog preduzeća krasi dobar rad.

-Imamo više od 4.400 domaćinstava koje snabdijevamo pitkom vodom. Pored toga bavimo se sakupljenjem komunalnog otpada i održavanjem gradskog groblja-rekao je Lazić.

On je podsjetio da nije bilo problema u vodosnabdijevanju niti restrikcija i zahvalio za podršku opštini Ugljevik.

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić čestitao je krsnu slavu rukovodstvu i radnicima “Kompreda” uz napomenu da je ovo preduzeće veoma važno za ovu lokalnu zajednicu.

-Izuzetno smo zadovoljni funkcionisanjem i radom “Kompreda” koji pruža kvalitetne usluge građanima opštine Ugljevik-rekao je Perić.

On je istakao da je vodosnabdijevanje uredno te da je cijena usluga prihvatljiva.

-Odvozom kućnog otpada obuhvaćeno je 90 odsto naše opštine i upravo to govori da ovo preduzeće izuzetno dobro i kvalitetno obavlja svoj posao-naveo je Perić.

Podrška lokalne zajednice prema Perićevim riječima je uvijek prisutna za poboljšanje usluga koje “Kompred” pruža građanima te najavio da će tako biti i u budućnosti.

Kum današnje slave, direktor Rudnika i termoelektrane /RiTE/ Ugljevik Diko Cvijetinović istakao je da ugljevički privredni gigant ima odličnu saradnju sa “Kompredom” i poželio rukovodstsvu i zaposlenima da nastave sa dobrim i predanim radom na dobrobit svih njihovih korisnika.

-Posebno nam je zadovoljstvo jer RiTE “Ugljevik” tradicionalno kumuje “Kompredu”-naglasio je Cvijetinović.

Direktor Lazić na današnjoj proslavi krsne slave uručio je ručne satove za dva penzionisana radnika koji su stekli penziju u ovom preduzeću.

Slavi je zajedno sa radnicima prisustvovao i predsjednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić kao i članovi Upravnog odbora “Kompreda”.

ISTOK

CATEGORIES
Share This