U Loparama održana „Konferencija beba“

U Loparama održana „Konferencija beba“

Na konferenciji je učestvovalo 50 beba sa roditeljima.  Nakon tombole i dodjele nagrada proglašen je i predsjednik ovogodišnje konferencije. Beba Njegoš Erić ponio je titulu ove godine, a za bebu sa najviše braće i sestara proglašen je Andrej Djurić iz Mačkovca.

Dječija igra i sjajna atmosfera mogli su da se čuju i vide ovom prilikom u Loparama.

Roditelji zadovoljni manifestacijom, a osmijesi mališana su uljepšali dogadjaj koji se već tradicionalno održava na Majevici.

Mirjana Šakotić i Mirsada Mušanović, koje su na Konferenciji prvi put zajedno sa svojom djecom,  navode da je ovo jako zanimljiv dogadjaj koji čini da se osjećaju ponosno. One su dodale i da na njemu, osim učestvovanja u izvlačenju nagrada, mogu da  upoznaju i druze se sa drugim mladim majkama iz Lopara i okoline, te da planiraju i u budućnosti da dolaze na ovu manifestaciju.

„Promocija beba i nataliteta je na prvom mjestu“, zaključio je načelnik opštine Lopare Rado Savić.

On je istakao da se opština Lopare trudi da ne zaboravi na najmladje te da izdvaja novčana sredstva i za ovakve manifestacije.

Savić je poručio i da će i u budućnosti da se radi na tome da se obezbijedi lijepo detinjstvo najmladjim na Majevici kroz ovakva i slična dešavanja.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This