Samo se zajedno možemo izboriti sa današnjim izazovima!

Samo se zajedno možemo izboriti sa današnjim izazovima!

Načelnici istočnohercegovačkih opština u posjeti Smederevu

Načelnici istočnohercegovačkih opština boravili su juče u Smederevu, gdje ih je ugostio Dejan Stošić, koji godinama unazad iniciranjem brojnih aktivnosti, njeguje čvrste veze između Republike Srbije i Srpske.
„Svi stanovnici Republike Srpske su dobrodošli u Srbiju. Zahvaljujem se Dejanu Stošiću na prijemu. Ovakva vrsta povezivanja mnogo znači i meni lično i građanima Bileće i Hercegovine. Ove godine dobijamo pomoć Vlade Srbije za našu Bileću i ovom prilikom se zahvaljujemo i predsjedniku Vučiću i njegovom kabinetu i našoj Srbiji“, izjavio je Veselin Vujović načelnik opštine Bileća.
„Uprkos stavovima pojedinaca i nekih stranačkih organizacija da su Srbi iz Republike Srpske nepoželjni u Srbiji, mi ovom posjetom dokazujemo suprotno. Srbi sa one strane Drine su naš narod, naše veze su neraskidive. Aleksandar Vučić će nastaviti sa njihovim daljim učvršćivanjem na svim nivoima. Kao isti narod dijelimo kulturu, istoriju i tradiciju, ali i današnje izazove, sa kojima možemo da se izborimo samo zajedničkim snagama“, rekao je Dejan Stošić.

CATEGORIES
Share This