I SNSD traži hitno zasjedanje lokalne skupštine

I SNSD traži hitno zasjedanje lokalne skupštine

– Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale najoštrije osuđuje vandalski čin paljenja dva automobila, od kojih je jedan u vlasništvu sina načelnika ove opštine i traži od nadležnih organa da što prije otkriju počinioce i privedu ih pravdi da se ovakvi incidenti više ne bi ponovili.

Kao stranka sa najvećim brojem odbornika u Skupštini opštine Pale, pozvali su predsjednika parlamenta da što prije zakaže vanrednu sjednicu u vezi sa bezbjednosnom situacijom u opštini.

Ističu da ovaj sramotni akt nasilja i destrukcije predstavlja ozbiljan napad na bezbjednost i imovinu naših građana, kao i na stabilnost i mir u našoj zajednici.

„Izražavamo duboko žaljenje zbog ovog događaja i naglašavamo da su ovakvi postupci apsolutno neprihvatljivi u svakom demokratskom društvu. Tražimo od nadležnih organa da što prije sprovedu temeljnu istragu, otkriju počinioce i privedu ih pravdi, kako bi se obezbijedilo da se ovakvi incidenti više nikada ne ponove“, naveli su iz Opštinskog odbora SNSD-a.

Apeluju da građani Pala ostanu mirni i da ne dozvole da ih ovakvi incidenti zastraše.

„Još jednom, izražavamo punu podršku porodici načelnika opštine Pale i svim pogođenim građanima, uz nadu da će pravda biti brzo i efikasno zadovoljena“, navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale nastaviće da radi na jačanju bezbjednosti i zaštiti svih naših sugrađana.

(Srna) Foto: Srna

CATEGORIES
Share This