Bileća predstavljena na „Danu Hercegovine“ u Herceg Novom

Bileća predstavljena na „Danu Hercegovine“ u Herceg Novom

U okviru Praznika mimoze u Herceg Novom danas je obilježen i Dan Hercegovine.

Uz bogat kulturno umjetnički program promovisana je turistička ponuda ovog podneblja i upriličena degustacija i prodaja domaćih proizvoda Bileće, Trebinja,Gacka i Ljubinja.
Bileća je predstavila proizvode Mljekare „Pađeni“, prirodno kozmetičke proizvode i čajeve „Ljekobilje“, med „Kozjak“, suvenire sa motivima Bileće i promotivni materijal sa turističkom ponudom Bileće.
Direktorica Turističke organizacije opštine Bileća, Kristina Bajčetić zahvalila se organizatorima ove manifestacije.
„Zadovoljstvo je predstavljati našu Bileću na jednoj ovakvoj manifestaciji, koja je odlično organizovana i dobro posjećena.
Prošlog vikenda smo predstavljali našu opštinu na Sajmu zavičaja u Novom Sadu, gdje smo takođe naišli na gostoljubivost i dobru organizaciju.

Nadam se da će Bileća imati sve bolju i bolju turističku ponudu u narednom periodu, a svi mi zajedno moramo raditi na tome“, izjavila je direktorica Bajčetić.

Uz Turističke organizacije Trebinja Gacka i Bileće u programu su učestvovali KUD Vladimir Gaćinović iz Bileće, KUD Sava Vladislavić iz Gacka, Etno grupa Sveti Dimitrije iz Nevesinja, GKUD Alat Swisslion Trebinje i ženska pjevačka grupa KUD Ljubinje.

ISTOK

CATEGORIES
Share This