Tri heroine mijenjaju mjesta: Moćne junakinje u nastavku „Kapetana Marvela“

Tri heroine mijenjaju mjesta: Moćne junakinje u nastavku „Kapetana Marvela“

Nakon nekoliko mjeseci zatišja, čuveni Marvel studio donosi pred bioskopsku publiku nastavak franšize i još jedno akciono ostvarenje, „Kapetan Marvel 2“.

Film o moćima Kerol Danvers, o kojoj je prvi dio snimljen 2019. godine, premijerno će biti prikazan 8. novembra.

Rediteljka filma Nia Dakosta (Nia DaCosta) najmlađa je rediteljka koja je stavila svoj potpis na neki Marvelov film, a ujedno kao i scenaristkinja unosi svježe ideje i u nastavku franšize Kapetan Marvel, Keroline moći dopunjuje sa moćima dvije mlade junakinje.

Dobitnica nagrade Oskar Bri Larson, kao Marvelova junakinja nenamjerno započinje fantastičnu svemirsku avanturu i u misiji opstanka svijeta pridružuju joj se i tinejdžerka Kamala Kan inače poznat lik u popularnoj seriji “Ms Marvel”, kao i naučnica Monika Rambo ćerka nekadašnje Karoline pokojne prijateljice i lik poznat u seriji “VandaVizija” (dobitnik 3 nagrade Emi) rađene prema Marvelovom stripu.

-Tri heroine će zamijeniti svoja mjesta. Haotično je i pomiješano, a željela sam da to predstavim i kroz njihove pojedinačne likove – rekla je rediteljka filma. Godine 2019. godine Marvel studio ekranizovao je prvi dio Kapetan Marvela u kojoj su glavne uloge tumačili Bri Larson i Semjuel L. Džeksonom. U novom nastavku atraktivnom dvojcu pridružuju se i mlade glumice Iman Velani (Iman Vellani) i Tejona Paris (Teyonah Parris).

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This