Slavni duo bi mogao ponovo da uplovi u zajednički projekat: Arnold Švarceneger i Deni Devito najavili saradnju, moguć nastavak filma „Blizanci“

Slavni duo bi mogao ponovo da uplovi u zajednički projekat: Arnold Švarceneger i Deni Devito najavili saradnju, moguć nastavak filma „Blizanci“

Švarceneger se pojavio na brodvejskoj predstavi “Treba mi to”, u kojoj glumi Devito, a njihov susret nije mogao da prođe bez objave na Instagramu, koja je među fanovima izazvala oduševljenje.

Naime, Švarceneger je napisao srdačnu objavu kojom je nagovijestio da bi slavni duo uskoro ponovo mogao da uplovi u neki zajednički projekt.

– Moj brat! Bilo je fantastično gledati Denija u brodvejskoj predstavi “Treba mi to”. On, Lusi i svi drugi koji su učestvovali zabavljali su publiku svakog minuta predstave. Ovo je jedna od najboljih predstava koje sam ikada gledao, pravi spektakl! Jedva čekam našu ponovnu saradnju – napisao je glumac.

Početkom 2022. godine činilo se da će “Trojke”, nastavak uspješnih “Blizanaca” iz 1998. godine, krenuti u produkciju. Švarcenegeru i Devitu trebalo je da se pridruži Trejsi Morgan kao treći brat, a režiser originalnog filma Ivan Rajtman trebalo je da bude zadužen za režiju. Međutim, Rajtman je preminuo, što je nad projektom ostavilo veliki oblak neizvjesnosti.

– Imamo mali zastoj zbog smrti Ivana Rajtmana. Pričekaćemo malo dok se cijela stvar ne ohladi, a onda ćemo to riješiti. Projekat je trebalo da bude sniman u oktobru. Sada moramo da potražimo drugog režisera i vidimo hoćemo li uopšte nastavljati s ovim filmom – napisao je tada Švarceneger.

Nakon ove objave nije bilo novih informacija o “Trojkama”, a fanovi se nadaju da bi susret dva velikana mogao ponovno pokrenuti cijelu priču, prenose Nezavisne novine.

Nedavno je Švarceneger krenuo u svoj prvi pohod na televizijske ekrane, pojavivši se u Netfliksovoj hit seriji “Fubar”, koja je dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu.

Srpska info

 

CATEGORIES
Share This