Premijera filma o životu Džeja zakazana za 6. decembar

Premijera filma o životu Džeja zakazana za 6. decembar

Premijera filma o životu Džeja Ramadanovskog zakazana je za 6. decembar ove godine, kada se obilježava trogodišnjica smrti legendarnog pjevača.

 

Film je spreman za svečanu projekciju, a kako izvor blizak reditelju otkriva, naslovnu numeru filma pjevaće Džejeva bliska prijateljica Ceca Ražnatović.

– Postojala je ta neka pjesma koju su prije nekoliko godina za Džeja napisali Marina i Futa, a koju on nikada nije snimio. Tada se već razbolio, i nije imao snage da je snimi, a jako mu se dopala. Pjesma je ostala u “fioci” sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem – govori izvor i dodaje:

– Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpjeva od njegovih kolega, i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pjesmu pisala Marina, tako i zbog činjenice da će je pjevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja – završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, Futa im je priložio čak i demo verziju pjesme koju je Džej otpjevao. Zahvaljujući obradi zvuka, ali i vještačkoj inteligenciji uspjeli su da je sklope, i Džejeva verzija će se naći u odjavi filma. Podsjetimo, film se snimao na lokacijama Beograd (Dorćol) i u Pančevu. Prva klapa pala je 14. marta a završilo se sredinom juna. Džej će u ovom filmskom ostvarenju biti prikazan kao narator filma, i vodiće nas, ne samo kroz svoj život, nego i kroz život Dorćola u tom periodu.

Mondo

CATEGORIES
Share This