„Nikad je nisam lagala“ Supruga Nebojše Glogovca otkrila kako je kćerki rekla da njenog oca više nema i da neće doći

„Nikad je nisam lagala“ Supruga Nebojše Glogovca otkrila kako je kćerki rekla da njenog oca više nema i da neće doći

Milica Glogovac, supruga legendarnog glumca Nebojše Glogovca u bolnoj ispovijesti prvi put govorila je o načinu na koji je kćerki saopštavala da njenog oca više nema i da nikada neće doći.

Naime, u februaru ove godine, navršiće se punih šest godina otkako nema legendarnog Nebojše Glogovca.

Kada nas je glumac napustio, u tom momentu iza sebe je ostavio dva sina, kao i tek rođenu kćerkicu Sunčicu, koju je dobio u drugom braku sa Milicom.

“Kćerka me je pitala: Kada će tata doći?”

Kada se sve to dogodilo, Sunčica je bila jako mala i tek je formulisala rečenice. Ali jasno je pitala, jedna od prvih rečenica koju je formulisala bila je kada je njega tražila – iskreno je započela svoju ispovijest Milica Glogovac, piše Nova.– Potražila sam stručnu pomoć i apelujem na sve ljude da kada se osjete nesigurnim potraže pomoć psihologa – nastavila je i dodala:

FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILOŠ CVETKOVIĆ/RAS SRBIJA

– Ja sam razgovarala sa jednom divnom psihološkinjom i ona mi je rekla jednu rečenicu, koju sam ja sebi izgovarala kao neku mantru, a to je da djeci treba reći “istinu prilagođenu njihovom uzrastu“. Dakle, nikada je nisam lagala i govorila joj da će tata doći, a neće. Kako je rasla učila je da sve to prihvata kao sastavni dio života. Dakle, samo otvoreno i istina prilagođena njenom uzrastu – rekla je Milica, piše Nova.

Ona je otkrila šta je tačno Sunčici govorila na njeno pitanje “gdje je tata i kada će doći”.

– Tata nije tu, neće doći. Da li želiš da gledamo slike? – odgovorila je.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This